Carré de cordeiro

Ao molho de frutas vermelhas, finalizado com amendoas e salsinha. Acompanha arroz mediterrâneo e batatas rústicas.

Lamb Loin Chop
With red fruit sauce, finished with almonds and parsley. Served with Mediterranean rice and rustic potatoes.
1 pessoa (people)

R$86

Moussaka

Camadas de berinjela e batata inglesa intercaladas com molho de cordeiro e molho bechamel, parmesão gratinado e salsinha.

Layers of eggplant and potato interspersed with shredded lamb meat, finished with sauce bechamel gratin, parmesan gratin and parsley. 1 pessoa (people)

R$78


Spanakopita

Massa filo recheada com espinafre
e queijo meia cura, finalizado com salsinha e castanha.

Filo dough filled with spinach and semi-cured cheese, finished with parsley and nut. 1 pessoa (people)

R$54

Camarão cremoso EOS

Camarão ao molho de queijos, ervilha, presunto
e arroz cremoso com queijo gratinado, finalizado queijo mussarela gratinado, salsinha e batata palha.

Eos Creamy Shrimp
Shrimp with cheese sauce, peas, ham and creamy rice with cheese au gratin, finished with mozzarella cheese au gratin, parsley and straw potatoes.
1 pessoa (people)

R$85


Purê de baroa com shimeji refogado no azeite e tomate confit (Vegano)

Purê de batata baroa com shimeji, refogado no azeite e tomates confitados no azeite, finalizado com salsinha e cebola crispy.

Arracacha puree with Shimeji and Tomato confit (Vegan)
Arracacha puree with shimeji, sautéed in olive oil and tomatoes confit in olive oil, finished with parsley and crispy onion.
1 pessoa (people)

R$52